Olen nyt avannut Sinulle oven uuteen tapaan harjoittaa suorituskykyäsi ja nosta hyvinvointiasi. Seuraavaksi on vuorossa kiihdytetyn harjoittelun historiaa. Acceleration Training™:ia (maassa) käytettiin ensimmäisen kerran Neuvostoliiton kosmonauteilla 1960-luvulla välttämään lihasten ja luiden surkastumista painottomassa tilassa. Harjoittelun on katsottu mahdollistaneen kosmonauttien ennätyksellisen pitkiin yhtäjaksoisiin oleskeluaikoihin avaruudessa. 400 päivän yhtäjaksoiset vierailut avaruudessa olivat yli kolminkertaisia verrattuna amerikkalaisten astronauttien avaruudessa viettämiin aikoihin..

Vuonna 1999 Hollannin olympiajoukkueen valmentaja Guus van der Meer kehitti näitä tekniikoita ensiksi eliittiurheilijoille ja sen jälkeen kaikenikäsille, -painoisille ja -kuntoisille ihmisille. Power Plate® -vallankumous oli alkanut

Power Plate International jatkaa työtään nyky-yhteiskunnan tuomien liikkumattomuudesta johtuvien haittavaikutusten vastaan taistelemista tuomalla kehittyneimmän, helppokäyttöisen ja jokaiselle sovellettavan liikuntatuotteen kaikkien huippu-urheilijoista senioreihin, kiireisen elämäntavan omaaviin sekä terveydestä ja hyvinvoinnista kiinnostuneisiin. Power Plate® on jo parantanut tuhansien ihmisten terveyttä, kauneutta ja yleistä hyvinvointia ympäri maailman ja aikoo jatkaa samalla tiellä myös tästä eteenpäin.

Tiedon janoisille suosittelen tutustumaan alla oleviin linkkeihin:

http://www.hyve.fi/yritystietoa/power-plate

http://www.powerplate.com/uk/media/testimonials

http://www.powerplate.com/us/benefits/research

– Juho